Het product werd aan je mandje toegevoegd
Verder winkelen
Naar de kassa

Tuinaanleg

Wanneer het plan van uw tuin vastligt, kan er begonnen worden met de aanleg van uw tuin. Dit kan omwille van budgetaire of seizoensgebonden redenen gebeuren in verschilende stadia.

Bij de aanleg kan u niet enkel op ons beroepen voor de aanleg van graszoden en het aanplanten van bomen en planten maar ook voor de plaatsing van bvb. omheining of alsuitingen en dit in diverse houtsoorten, steenkorven of beton.

Wil u naast de aanleg van de tuin ook een oprit aanleggen dan kan u ook dit werk aan ons toevertrouwen.

Naast de aanleg van uw tuin en oprit kunnen we ook diverse waterpartijen voorzien. Een vijver in de tuin geeft altijd die extra aantrekkingsplaats voor vogels, libellen en kikkers.

Tuinaannemer uit uw regio

Met onze jaren ervaring en professionele kennis kan u ervan op aan dat uw tuin van plan tot uitwerking tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Door deze kennis kunnen we u adviseren bij de keuze van bloemen, planten, bomen, siergrassen maar ook bij de keuze van materialen voor opritten, afsluitingen en terrassen.

Zoekt u dus een tuinaannemer in uw regio, neem dan snel contact met ons op.

Google Maps

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een tuinaannemer, heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte, laat uw gegevens na en wij nemen spoedig contact met u op.
Toon code
*
Dit veld is verplicht.