Het product werd aan je mandje toegevoegd
Verder winkelen
Naar de kassa

Tuinarchitectuur

Uw tuin is een eigen stukje paradijs waar u vaak vertoeft om even tot rust te komen, te genieten en te feesten met vrienden en familie.

U wil dit plekje dan ook tot in de perfectie afwerken. Daarom zijn wij er. Wij zetten uw ideeën om in werkelijkheid beginnende met en weldoordacht plan.

Als tuinarchitect bepaal ik samen met u de planning van gazon, borders, paden, vijvers,... maar ook de mogelijke inplanning van bloemen, planten, grassen, struiken, bomen, ....

De juiste keuze van de beplanting zorgt er immers voor dat elke periode van het jaar er wel iets te beleven valt in uw tuin en u er het volledige jaar van kan genieten.

Tuinarchitect uit uw regio

Zoekt u dus een tuinarchitect uit uw regio om samen met u de mogelijkheden van uw tuin te bekijken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Na een eerste gesprek maken wij een conceptplan in de vorm van uw tuin. Daarna worden de materialen en planten gekozen. Dit kan op basis van uw kleurvoorkeur, de samenstelling van de grond in uw tuin in uw regio en/of het onderhoudsgemak.

Naast de beplanting zorgen we ook voor de planning van alle water en elektrische leidingen. Na de planning kan u voor de tuinaanleg op ons beroep doen als tuinaannemer uit uw regio om het plan om te zetten in werkelijkheid.

Google Maps

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een tuinaannemer, heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte, laat uw gegevens na en wij nemen spoedig contact met u op.
Toon code
*
Dit veld is verplicht.